fin Swe Grb

Westline 360 Sport Coupé

Westline 360 Sport Coupé on Westline 360 Sportin kovakattoinen sisarmalli. Westline Sport Coupé on hyvin palveleva matkavene isommallekin perheelle tarkoin suunniteltujen tilaratkaisujensa ansiosta. Sport Coupé – mallissa on kolmella tummennetulla lasi-ikkunalla varustettu iso sähkökäyttöinen kattoluukku. Tämän ansiosta ohjaamo on tilava ja valoisa myös kattoluukun ollessa kiinni.

Veneen sisätilat soveltuvat mukavaan oleskeluun ja yöpymiseen. Sisätilaratkaisuja löytyy kaksi erilaista, joko iso parivuode keulassa ja keskikajuutta kahdelle, tai pedattava sohvaryhmä keulassa sekä kaksi erillistä keskikajuuttaa.  Veneen sisätilassa on myös erittäin tilava wc ja erillinen suihkutila. Ulkotila muodostuu ohjaamon lisäksi väljästä oleskelutilasta sekä ulkokeittiöstä, jolloin pystyt mukavasti seurustelemaan ruuanlaiton ohessa.

Veneessä on runsaasti säilytystilaa eripuolilla venettä ja suuret vesi- ja polttoainesäiliöt mahdollistavat pidemmätkin matkat saaristossa. Tilava umiataso mahdollistaa esimerkiksi kumiveneen tai vesijetin säilytyksen matkan ajaksi. Veneessä on runsas vakiovarustus, mutta asiakkaiden yksilöllisille tarpeille ja toiveille on saatavilla kattavat lisävarusteet. Haluamme tarjota täydellisen, pohjolan olosuhteissa toimivan veneen koko perheen pidemmille lomamatkoille ja/tai aurinkoisille päiväristeilyille.

 

 

Tekniset tiedot

Pituus

10,15 m

Leveys

3,40 m

Syvyys

0,90 m

Paino

n. 6000 kg

Makuupaikat

4+2

Polttoainesäiliö

n. 550 L

Vesisäiliö

n. 250 L

Nopeus

n. 25-34 solmua

Suunnitelija

Johan Holm

CE-certifiointi

kategoria C

Henkilömäärä

8 henk.

 

Moottorivaihtoehdot

Volvo Penta D6 DP            330 hv Diesel
Volvo Penta D6 DP            370 hv Diesel
Volvo Penta D6 DP            400 hv Diesel    


Hinnat alkaen 259.500 €


 Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé  Westline 34 Sport Coupé

HINNASTO

Westline 360 Sport Coupé.pdf [23 KB]